Om oss

RKM Kakel

RKM Kakel AB, är ett av de inflytelserikaste plattsättareföretagen i Roslagen. Med god yrkesvana, levererar vi en positiv påverkan hos alla våra kunder. Verksamheten riktar sig först och främst till kommersiella aktörer, men även till privatpersoner.

Vi utför arbeten inom plattsättning, flytspackling, parkett- och mattläggning. Både vad gäller våtrum och övriga ytor där kakel och klinker används. 

Precis som ni, ställer vi höga krav och utför våra arbeten enligt fackmannamässiga riktlinjer. Vi säkerställer att vår personal har den kunskap och utbildning som krävs för att uppnå tilltalande resultat, enligt god branschpraxis och standarder. 

Våra plattsättare kan alltid visa er sin legitimation för att ni som kund alltid ska känna er trygga med oss som entreprenör. Vi är certifierade av bland annat BKR behörig våtrum, Byggföretagen, ID06 och PER.

RKM har sitt huvudkontor i Norrtälje Kommun och är verksamma i Norrtälje med omnejd, Stockholm och Uppsala. 

Vår värdegrund

Med många år av erfarenhet och ett gediget intresse för kvalitet, ser vi alltid till att följa branschens alla regler. Det är viktigt för oss, att våra kunder känner sig trygga med vår insats. Vi håller tiderna, håller vad vi lovar och ger ett trevligt bemötande. 

För oss är det slutresultatet som räknas. Vi eftersträvar och värdesätter arbete av hög kvalitet. Likså rekommenderade materialval för att kunna leverera en långsiktig, hållbar investering. 

Vi tror på framtiden – att hela tiden utveckla för en bättre morgondag, både vad gäller vår interna verksamhet och externa lösningar till kund. 

Vi är övertygande om att kunskap är kraft. Vi satsar på våra medarbetare för att ständigt vidareutveckla deras kunskaper till att följa branschens utveckling. 

 

Kontakta oss

Kundtjänst

0176-10391

E-post

kontakt (@) rkmkakel.se

Öppettider

07:30-15:00